Kampaamoyrittäjä LUE TÄMÄ!

Kampaamoyrittäjä LUE TÄMÄ ja nosta bisneksesi uudelle tasolle!

Me Hairbasella olemme avuksi niin uusille kampaamoalan yrittäjille, kuin konkareillekkin. Hairbasen tiimissä on huikeasti osaamista yrittämisen eri osa-alueilta. Olemme perustaneet 5 menestyvää yritystä, joiden korkeimmat liikevaihdot huitelivat useissa miljoonissa, suurin osa yrityksistä on myyty ja keskitymme tällä hetkellä täysillä Hairbaseen.

Portfolio sisältää niin nettikauppoja, palvelu-yrityksiä, asiantuntijapalveluita, kivijalkamyymäläketjun, kuin kampaamoalan yrityksiä, joten perspektiiviä löytyy.

Kampaamotukku yrittäjän tukena?

Valitettavan usein tulee vastaan tilanteita, joissa yritystoiminnan tärkeimmät osa-alueet eivät ole hallussa: asiakashankinta, brändäys, tuotemyynti ja myynti yleisesti ottaen. Me perustimme Hairbasen kampaamotukun, jotta yhä useampi kampaamo voisi menestyä ja etenkin menestyä meidän kanssamme.

Hairbasen tuotteita et näe viereisen marketin hyllyllä myynnissä polkuhintaan ja voit olla varma, että tuotteet ovat laadukkaita ja helposti myytäviä.

Tuotteissa keskimääräinen kate on 60-70% välissä verojen jälkeenkin. Tulemme tarjoamaan tietotaitoa täysin ilmaiseksi asiakkaillemme täällä blogissa ja tulevissa koulutusvideoissa. Koulutusvideot tulevat vuodenvaihteen jälkeen katsottavaksi ja sieltä tulee löytymään mm. 5-osainen verkkokurssi kampaamotuotteiden myyntiin. Samoiten värisarjan verkkokoulutus ja joitain tekniikkakoulutuksia on tulossa verkkoon täysin veloituksetta asiakkaillemme.

Miten Hairbasen hiustukku voi auttaa juuri sinua?

Tässä kohtaa ennen koulutusmateriaalin julkistamista voimme auttaa sinua huippulaadukkain tuottein, jotka esimerkiksi eräällä asiakkaallamme toi yli 1000 euroa enemmän taskuun kuukaudessa, kyllä 1000 euroa. Kuulostaa toki hurjalta summalta, mutta avaamme tekstin edetessä laskelmat asiakkaamme luvalla, jotta voit itse tehdä omat laskelmasi ja verrata niitä omiisi. Laskelmat blogin loppupuolella.

Voiko laadukas kampaamotuotesarja olla edullinen?

Voi olla! Mila professional tuotteet ovat valmistettu Italiassa, pois lukien arganöljy, joka tulee Yhdysvalloista. Se miksi me voimme myydä asiakkaillemme laadukkaita kampaamotuotteita niin edullisesti on meidän kevyt kulurakenteemme. Ei, valitettavasti emme vietä yhteisiä koulutuspäiviä viiniä siemaillen (vaikka nauttisimmekin siitä kyllä!).

Meidän edustajammekaan ei tule kuukausittain käymään liikkeelläsi ja tekemään tilausta kanssasi. Tämä siksi, että me haluamme myös jatkossa tarjota edullisia ja laadukkaita tuotteita asiakkaillemme ja nähdä yhä useamman kampaamon tienaavan enemmän ja menestyvän! Tulemme tekemään pari kertaa vuodessa Suomen kiertueen, jossa käydään asiakkaidemme luona mikäli asiakkaamme niin haluavat. Tarjoamme kiertueilla mahdollisuutta kokeilla uusia tuotteita ja lisäksi jeesiä niin myynnin, kuin tuotteidenkin kanssa.

Meidän tukihenkilömme ovat teitä varten niin puhelimessa, Facebookissa, Instagramissa, kuin sähköpostitsekin, tai tarvittaessa Skypellä. Olemme siis hyvin tavoitettavissa likipitäen kellon ympäri. Palvelusta ja laadusta emme tingi yhtään, vaikka toimintamme onkin enemmän netissä.

Asiakkaamme esimerkkikampaamo ja laskelmat

Tässä lupaamamme laskelmat avattuna. Asiakkaamme toimii vuokratuolilla (kiinteä kuukausimaksu ja omat myyntituotteet) ja hänen töistään n. 95% on naisten värjäystöitä. Materiaalikulut olivat vanhalla värisarjalla 8e/60ml tuubi ja nyt Milatonin kanssa 3,9e/100ml tuubi. Ero hiusvärien hinnassa on jo nyt hurja, mutta kun muutetaan 60ml tuubin hinta vielä samankokoiseksi 100ml tuubiksi, saadaan ero vieläkin hurjemmaksi ja vertailukelpoiseksi. Kilpaileva sarja 13,35e/100ml ja Milaton hiusvärit 3,9e/100ml, eli säästöä syntyy n. 9,45e per tuubi!

Hapetteesta hän maksoi 16,9e/1000ml kilpailevalla värisarjalla ja nyt Milan kanssa 4,5e/1000ml, säästöä 12,4e/1000ml. Väriä asiakkaallamme kuluu melkoisesti, koska asiakaskunta kostuu 95% naisista. Keskimäärin 3 värityötä päivässä tahdilla ja n.5 päivää viikossa. Miesasiakkaita oli seurantakuukautena 5.

Säästöt tähän mennessä:

  • Hiusvärejä keskimäärin 70 kpl/kk = 661,5€ säästö
  • Hapetetta keskimäärin 10 pulloa kuussa = 124€ säästö
  • Säästöt yhteensä = 785,5€

Kampaamon myyntituotteet vertailussa

Asiakkaallamme oli eräs tunnettu ja hieman hintavampi tuotesarja myynnissä (tai on edelleen, koska eivät ole liikkuneet vieläkään hyllystä). Sarjan tuotteet maksavat keskimäärin 40€ asiakkaalle ja varastoonkin on joutunut laittaa korkeiden sisäänostohintojen vuoksi jo sievoisen summan, tuotemyynti kampaamossa näytteli mitätöntä roolia = pari kolme purkkia kuukaudessa.

Nyt on toisin, Milan kampaamoiden myyntituotteet on hinnoiteltu asiakkaallamme 14,9e/kpl, tai 2kpl 25€ hintaan. Asiakkaamme teki viimekuussa 31 tuotemyyntiä, joten hän myi karvan vajaa puolelle asiakkaistaan ja myynnit jakautuvat näin: kahta tuplapakettia kohden hän myi yhden 14,9e maksavan tuotteen. 25e + 25e + 14,9e jaettuna kolmella = keskimyynti per asiakas 21,6€. Yhteensä myyntiä seurantajaksolla = 669,6€ alvilla, alvi 0% myynti 540€, josta katetta 67% = 361,8€ puhdasta voittoa verojen jälkeen.

Ero entiseen on huikea, vaikka kilpaileva tuote maksoikin keskimäärin 40€/pullo, sitä meni kaupaksi ainoastaan 2-3 purkkia kuukaudessa. Kilpailevan tuotteen sisäänostot pyörivät 20e paikkeilla ja ulosmyynti tuon 40€, joten katetta jäi keskimäärin 38%, 12e tuottoa per tuote verojen jälkeen. 2,5 tuotetta kuukaudessa teki nettomyynniksi 30€/kk.

Lisätulon määrä:

  • Lisätuloa seurantakuukaudella 331,8€ verojen jälkeen.
  • Yhteenlaskettuna säästöt ja lisätulot toivat asiakkaallemme yhteensä 1117,3€ ENEMMÄN RAHAA TASKUUN KUUKAUDESSA!!!
  • Ps. Voit tilata Hairbasen kampaamotukusta 30 päivän korottomalla maksuajalla!

Yhteenveto kampaamon säästöistä ja lisätulosta

Laskelmasta on täysin jätetty pois pesupaikan ainekulut, vaalennusjauheet (10,5e/500g), muotoilutuotteet ja kertakäyttötuotteiden kulut, voit vertailla itse hintoja nykyisen tukkusi kanssa ja mikäli tuotteemme loistaa näilläkin osa-alueille, niin lisää säästöt laskelmiin.

Myöskään laskelmissa ei ole otettu lainkaan huomioon sitä faktaa, että asiakkaamme yritys sijaitsee Suomessa ja näin ollen hän ei maksa ollenkaan alvia ostaessaan meiltä, sillä yrityksemme sijaitsee Virossa, jossa olemme jo useamman vuoden asustelleet. Tämä jättää yrittäjille heti 24% enemmän rahaa käytettäväksi. Lue lisää alvi-vapaudesta Eu-maissa yritysten ostaessa toisiltaan aikaisemmasta blogikirjoituksestamme: TÄSTÄ!

Asiakkaamme siis teki 1117,3€ puhdasta voittoa enemmän kuukaudessa, tästä summasta on karsittu jo verot pois. Asiakkaamme työt koostuivat pääsääntöisesti värjäystöistä, joten suoraa vertauskohtaa et välttämättä saanut, mutta laske annetuilla luvuilla oma mahdollinen säästösi.

Jos myymämme tuotteet ovat sinulle vielä vieraita, niin tilaa 35€ maksava TUTUSTUMISPAKKAUS
(sisältää 5kpl valikoitua hiusväriä, 1000ml hapetteen, 1kpl 250ml hoitonaamion ja 1kpl 250ml shampoon.)

Näin voit edullisesti testata Milan tuotteet ja vakuuttua laadusta, palaute on ollut murskaavan positiivista ja 90% testipakkauksen tilanneista on tilannut uudelleen!

Kokeile ja tee omat johtopäätöksesi testaamisen jälkeen 🙂 Palataan seuraavassa blogikirjoituksessa!

TEE YRITYSTILI