Mila hopeashampoo on runsaspigmenttinen ja hoitava

Mila Professional hopeashampoo on noussut viimeisen vuoden aikana hyvin suosituksi kampaamoissa ympäri Suomea. Se ei ole toisaalta mikään ihme, kun Mila hopeashampoo eroaa hyvinkin toisista markkinoilla olevista.

Toinen iso syy suosioon on saanut siitä, kun Mila hopeashampoo on saatavilla vain kampaamoista ja jättää kampaamolle hyvän katteen.

Hopeashampoon käyttö

Hopeashampoon vaikutusaika voidaan määrittää sitä mukaan, kuinka intensiivinen lopputulos halutaan saavuttaa. Mila hopeashampoo on hyvinkin runsaspigmenttinen shampoo, joka taittaa tehokkaasti keltaisuutta pois, jättäen hiuksista viileät ja kirkkaan vaaleat hiukset.

Hopeashampoo on valmistettu Italiassa ja sisältää silkki-uutetta ja panthenolia. Näiden ainesosien ansiosta Milan hopeashampoo ei kuivata laisinkaan hiuksia perinteisen hopeashampoon tavoin.

Mila Professional hopeashampoo

Hopeashampoo vaalennuksen jälkeen

Hopeashampoota voidaan käyttää heti vaalennuksen jälkeen neutalisoimaan ei toivottuja keltaisuutta pois ennen hiusten sävytystä. Milaton Professional värisarjalla viileät vaaleat pysyvät pitempään matalan ammoniakkipitoisuuden ja mikropigmenttien ansiosta.

Yhdistämällä nämä kaksi saat asiakkaalle parhaan lopputuloksen, jolla asiakas pystyy ylläpitämään viileää vaaleeta sävyä Mila hopeashampoon avulla. Tutustu Milaton värisarjan blondi testipakettiin täällä.