Ammattilaisvärisarja Milaton Professional

Milaton professional on uniikki värisarja joka on suunniteltu todellisille ammattilaisille. Värisarja on niin kompakti, että pärjäät vain 87 värisävyllä. Mehiläisvahaa ja jojobaöljyä sisältävä värisarja takaa lopputuloksista puhtaat ja intensiiviset sävyt. Mehiläisvahan ansiosta tämä väsisarja sopii erinomaisesti myös herkkähiuspohjaisille asiakkaille. Milaton värisarjassa on matala ammoniakkipitoisuus, väri tunkeutuu micropigmenttien ansiosta hiuksen rakenteeseen. Tämä tarkoin suunniteltu hiusväri suojaa hiuksen rakennetta värikäsittelyn aikana ja antaa hiuksille kauankestävän ja eloisan lopputuloksen.

Sekoitussuhteet

Milaton professional värisarjan tuubit ovat kätevassä 100ml koossa ja ne sekoitetaan hapetteen kanssa 1:1.Hapetevahvuudet:
  • 10 Vol (3%) sävy sävyyn värvääminen, vaikutusaika 30 min
  • 20 Vol (6%) vaalentaa 1-2 astetta, vaikutusaika 35 min
  • 30 Vol (9%) vaalentaa 2-3 astetta, vaikutusaika 40 min
  • 40 Vol (12%) vaalentaa 3-4 astetta, vaikutusaika 50min
Highlifts:Milaton Ultra blonde sarja vaalentaa jopa 4 astetta, sekoitussuhde 1:1,5Milaton Super Blonde vaalentaa jopa 5 astetta, sekoitussuhde tässä 1:2

Natural sävyt, miksi 3 erilaista?

Milaton Professional värisarjassa on 3 erilaista natural linjaa. Kaikki natural värit, ovat harmaanpeittoisia.1.0-10.0 – sisältää enemmän kylmiä pigmenttejä eli on siis kylmään taittava ja on sinipohjainen väri.4.00-9.00 – sisältää enemmän lämpimiä pigmenttejä, sisältää sinistä ja kultaa.4000-9000 – on 50-100% harmaille hiuksille, jotka ovat erittäin vaikeasti peittyvät. Sisältää kolme kertaa enemmän pigmenttiä ja tätä käytetään 9% hapetteen kanssa. Tämä värilinja on sinisellä pohjalle rakennettu.