Mila BeArt muotoilutuotteet

Kampaamon myyntituotteita valitessa tärkeimmät kriteerit tulisi olla: laatu, ulkonäkö, hinta. Miksi näin?

Yksikään kampaamo ei halua, että tuotteiden laatu ei ole sitä mitä kampaamotuotteelta odotetaan. Samalla kertaa menee kampaamon maine, sekä asiakkaan luottamus. Suosittelithan sinä ammattilaisena juuri tätä tuotetta.

Kampaamotuotteen ulkonäöllä on uskomattoman suuri merkitys. Tylsä valkoinen mitäänsanomaton ulko-asu estää tuotetta myymästä, vaikka tuotteessa kohtaisikin hinta, sekä laatu. Unelmatilanteessa tuotteen ulko-asu on niin puoleensa vetävä, että asiakas itse kysyy: “Mikäs tuo tuote on?”

Kampaamotuotteiden hinta on mielettömän tärkeä tekijä. Me kaikki tiedämme, että marketista voit ostaa 2-3 eurolla täysin toimivaa shampoota, tai hiuslakkaa. Miksi asiakkaan tulisi maksaa 20 euroa myymästäsi tuotteesta? Tai vielä kurjemmin ovat asiat, jos joudut tilanteeseen, jossa joudut perustelemaan miksi esim. shampoo maksaa 40 euroa. Tutkitusti kipuraja kampaamotuotteiden hinnoissa menee 19,9 eurossa, yli 20 euroa maksava tuote valitettavasti syö yli 90% potentiaalisesta ostajakunnastasi. Ammattilaistuotetta ei voi ostaa marketista, sinä ammattilaisena suosittelet sitä, sen ulkoasu ja laatu tukevat perustetta.

Milan BeArt kampaamotuotteet

Nyt päästiinkin itse blogimme pää-aiheeseen, missä sarjassa nämä kolme kriteeriä täyttyvät täydellisesti? Ja vastaus on tietenkin Milan Be Art muotoilutuotesarjassa. Milan BeArt kampaamotuotesarjaa kehiteltiin yli 2 vuotta usean kampaamo-alan huippuosaajan kanssa. Kampaamotuotesarjaa lähdettiin kehittelemään kampaamoyrittäjän näkökulmasta. Miten saadaan nämä kolme kriteeriä täyttymään täydellisesti.

Laatu Milan BeArt muotoilutuotteissa on loistava, niiden innovatiiviset koostumukset on kehitetty hiusalanammattilaisten tarpeita silmällä pitäen. Raaka-aineissa ei pihistelty, Tuotteista löydät argan-öljyä, pellavansiemenöljyä, pantenolia, keratiinia ja bambu-uutetta. Näitä eri hiusalan kuningasaineita on käytetty innovatiivisesti Milan BeArt muotoilutuotesarjaa kehittäessä, jotta BeArt sarja antaisi jotain enemmän, kuin perinteiset muotoilutuotteet, joita asiakkaasi voi ostaa lähimarketista.

Kampaamosi haluaa varmasti tyylikkäät myyntipakkaukset ja mielestämme Milan design-osasto on tehnyt todella vakuuttavaa työtä pakkausten ulkonäköjen kanssa. Milan BeArt sarjan kauneus ei jää vain upeaan ulkokuoreen, vaan tuotteita käyttäessä ilmoille pelmahtaa ihanat elegantit, raikkaat, herkulliset ja täyteläiset tuoksut joista ei voi olla pitämättä. Käytä tuotteita muotoillessasi asiakkaasi hiuksia ja myyntisi helpottuu kertaheitolla.

Hinta on meidän mielestämme yksi tärkeimmistä kriteereistä. Hinnoittelulla erottuu jyvät akanoista, toisen kampaamossa leivän päälle ei jää, kuin voi ja toisessa mässytellään päällisinä leikkelettä, salaattia, kurkkua ja vieläpä pikkelsiä. Miksi näin?

Koska hinta. Instagram ja mainosmiehet antavat usein suoraan sanottuna perverssin ja täysin vääristyneen kuvan markkinoista. Ison mainosbudjetin brändit tuuttaavat mainostoimistoihin satoja tuhansia ja lähettävät Instagramin seuratuimmille profiileille tuotelahjoja ja maksavat mainoksista. Tämä johtaa siihen, että normaali pulliaisen selatessa somea esim. 40-50 euroa maksaava kampaamotuote osuu silmiin jatkuvasti. Helposti muodostuu mielikuva, että tuote myy aivan perhanan hyvin, mutta totuus on täysin toinen. Tämä mielikuva on suurempi kupla, kuin yksikään lama, tai pörssissä tapahtunut notkahdus. Yksinkertainen fakta on, että yli 20 euroa maksava tuote on liian KALLIS. Hintavaa tuotetta toki voi silloin tällöin onnistua myymään, mutta kallis sisäänostohinta ja kehnot katteet tekevät yhtälöstä hinnan lisäksi hankalan.

Ajatellaan asiaa näin: Kampaamosi on auki jokaisena viikonpäivänä ja myy yhden 50 euroa maksavan tuotteen jokatoinen päivä. Myyt 750 eurolla kuukaudessa. Kampaamo kaksi myy jokaisena päivänä kaksi 20 euroa maksavaa tuotetta. Myyntia 1200 eurolla. Kampaamo kaksi tekee jo tässä paremmin myyntiä, mutta vielä kun katelaskelmat lyödään auki, niin kampaamo kakkosen myynti näyttää vielä entistä paremmalle. Edullisemmissa tuotteissa on liki 99% varmuudella parempi kate, kuin kalliissa tuotteissa.

Milan BeArt sarjan muotoilutuotteet on hinnoiteltu tuo tilastollinen fakta mielessä pitäen, yli 20 euroa maksava tuote on liikaa, Milan BeArt tuotteet eivät. Laatua voi saada alle 20 eurolla. Milan BeArt muotoilutuotteet maksavat asiakkaalle 17,9 euroa ja kampaamon kate on loistava.

MILA BE ART – Dry Fix 500 ml

Mila Be ART kuiva hiuskiinne löytyy 500ml koossa ja on todella riittoisa. Suihke antaa tuuheutta, ei jätä tahmaiseksi, eikä kuormita hiusta ja jättää hiuksille luonnollisen ilmeen. Suihketta käyttämällä saat pitkä-aikaisen muotoiltavuuden. Tuote suojaa hiuksia kosteudelta. Dry Fix sisältää argaaniöljyä, joka tekee hiuksista erittäin kiiltävät, pehmeät ja silkkiset. Keratiini tuotteessa taas vahvistaa ja ravitsee hiusta ja hiuspohjaa.

Mila Be Art – Dry fix 500m

MILA BE ART – Heatcontrol 2-phase 250ml

Milan uusi kaksivaiheinen hiuksiin jätettävä hoitosuihke jättää hiukset ihanan kevyiksi ja pehmeiksi. Hoitosuihke ei kuormita hiusta ja se sisältää antistaattisia ominaisuuksia. Suihkuta Milan be art 2-phase hoitosuihketta hiuksiin ja huomaat kuinka harjaaminen helpottuu. Suihke suojaa hiuksia ulkoisilta tekijöiltä, kuivumiselta, vaurioilta ja korkeilta lämpötiloilta.

MILA BE ART – Heatcontrol 2-phase 250ml

MILA BE ART – Matt Wax 100ml

MILA MATT WAX mattavaha antaa voimakkaan kiinnityksen lisäämättä hiuksille kiiltoa. Tuote sisältää mehiläisvahaa, joka suojaa hiusta ja hiuspohjaa. Tuote antaa ilmavan ja luonnollisen keveyden kampauksiin.

MILA BE ART – Matt Wax 100ml

MILA BE ART – Sensual Mousse 300ml

Milan uusi innovatiivinen Sensual Mousse muotovaahto tarjoaa hyvän pidon, ravitsee hiusta, lujittaa ja suojaa. Vaahto helpottaa harjausta ja jättää hiukset pehmeiksi ja täynnä elinvoimaa. Tuote sisältää bambu-uutetta, keratiinia, sekä arganöljyä, näiden ainesosien vuoksi hiusvaahto ravitsee tehokkaasti hiusta.

MILA BE ART – Sensual Mousse 300ml

MILA BE ART – Shining Mist 200ml

MILA SHINING MIST  – Kuiva kiiltosuihke tekee hiuksista timanttisen kiiltävät. Suihke ei kuormita hiusta, eikä anna öljyistä vaikutusta. Milan Shining Mistin käytön jälkeen hiukset näyttävät hoidetuilta, muuttuvat pehmeiksi ja kevyeiksi ja ovat täynnä kiiltoa.

MILA BE ART – Shining Mist 200ml

MILA BE ART – Silky Smooth 175ml

MILA SILKY SMOOTH balsami tasoittaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Tuote tekee hiuksista silkkisen sileät ja antistaattiset. Silky Smoothista löytyy myös lämpösuoja, joten tuote sopii käytettäväksi myös suoristimen tai hiustenkuivaajan kanssa. Sulkee hiuksen suomukerroksen ja säilyttää hiuksen kosteustasapainon.

MILA BE ART – Silky Smooth 175ml

MILA BE ART – Strong Fix 500 ml

Milan Be Art sarjan uusi supervahva hiuskiinne tarjoaa hiuksille pitkä-aikaisen kiinnityksen suojaten niitä kosteudelta ja tuulelta. Milan hiuslakka ei kuivaa, eikä latista hiuksia. Strong Fix hiuslakka sisältää uuden innovatiivisen koostumuksen, joka sisältää arganöljyä, pellavansiemenöljyä ja pantenolia, jotka kosteuttavat hiusta. Tuote kuivuu nopeasti ja ei pölyä, saavutat loistavan kontrollin ja huikean pidon. Täydellinen tuote hiusten viimeistelyyn.

MILA BE ART – Strong Fix 500 ml

MILA BE ART – Volume Power 200ml

Mila Be Art volyymispray on täydellinen tuote hänelle, joka kaipaa hiuksiinsa runsautta ja täyteläisyyttä. Täydellinen ohuille hiuksille. Milan volyymispray sisältää aloevera-uutetta, sekä riisiproteiinia, jotka ravitsevat hiusta. Volume spray sisältää myös hiuksia elvyttäviä ja uudistavia ominaisuuksia. Käytön jälkeen hiukset ovat täyteläiset, kiiltävät, pehmeät ja joustavat. Erinomainen tuote kampausten pohjiin, sekä luonnollisiin hiustyyleihin.

MILA BE ART – Volume Power 200ml

MILA BE ART – Flexy Curls 175ml

Kiharavoide, joka saapuu BeArt sarjaan maaliskuun aikana!

MILA BE ART – Flexy Curls 175ml

MILA BE ART – Rich 12in1 hoitosuihke

MILA BE ART – Rich 12in1 hoitosuihke saapuu Hairbasen valikoimiin maaliskuun aikana!

Lue aikaisempia blogikirjoituksia