4 tapaa tienata enemmän

Paras tapa saada kampaamoosi lisätuloja on uusilla tuotteilla, jota ei ole saatavilla marketeista sekä lisäpalveluilla. Lisäpalveluja voivat olla esimerkiksi:

  • Ripsien- ja kulmien värjäys hiusvärin yhteydessä.
  • Erilliset intensiiviset hiustenhoidot, jota pystyy tarjoamaan vain ammattilaiset.
  • Glossing palvelu hiustenleikkauksen yhteydessä. (lisää tietoja glossingista löydät artikkelin alapuolelta)

Kampaajana pitää osata tehdä kaikenlaisia töitä ja päivät ovat usein pitkiä ja täynnä kiireitä. Tunnetko, että jotkut osa-alueet sujuu paremmin kun muut? Jos niin on niin kannattaa harkita erikoistumista tiettyyn kategoriaan vaikkapa hiusten vaalennuksiin, hiustenvärjäyksiin, erikoistekniikoihin. Erikoistuneella kampaajalla löytyy aina töitä ja näin myös työmotivaatio pysyy myös paremmin päällä kun saa tehdä juuri sitä, mistä tykkää kaikista eniten!

MASTER COLORIST

Kaikkien kampaajien vahvuutena ei ole värjäykset. Värjäyksen lopputulokseen vaikuttaa monet yksityiskohdat, jotka kokeneempi värimestari pystyy analysoimaan. Väriä valitessa pitää ottaa huomioon esimerkiksi hiusten alkutilanne, hiusten kunto, miten hiusta on aiemmin käsitelty sekä hiusten tyyppi. Mikäli sinulta sujuu erityisesti värityöt hyvin ja tykkäät tehdä niitä, niin värjäyksiin erikoistumalla pystyt luomaan lisäarvoa palveluusi. Tämä myös heijastaa hinnastossa. Tämä alla oleva upea värjäys on @hairstylistnico käsialaa.

Milaton Professional värisarjalla ihastuttava ruusukulta.

Kampausten mestari

Kukapa ei haluaisi tuntea itseään erityisen kauniina tärkeänä päivänä? Onko sinun intohimona näyttävät ja vaativammat kampaukset? Kampaukset ovat useimmille kampaajille kompastuskivenä, kun niitä ei juurikaan jokapäiväisessä työssä tarvitse tehdä. Laadukkaat muotoilutotteet helpottavat kampauksen tekemistä. Monet käyvät laittamassa kauniin kampauksen kampaajalla ennen tärkeää juhlatilaisuutta, esimerkkinä häät, isommat syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat. Näitä taitoja pitää kuitenkin jonkun verran hioa, mutta sen kun taitaa niin töitä löytyy aina. Mikäli et halua lähtä koulutuksiin ulkomaille, Suomesta löytyy useampia mahtavia kampaukseen erikoistuneita kouluttaija. Tämä upea kampaus on taitavan @juliaantin käsialaa. Julia tekee näyttäviä hää- ja juhlakampauksia ja tekee myös muille kampaajille kampauskoulutuksia!

Blondispesialisti

Erilaiset vaalennuskäsittelyt ovat entistäkin enemmän haluttuja. Tämä osa-alue on yksi vaativimmista ja sen taitamalla ei kyllä tarvitse pelätä työn loppumista. Vaalennukset tarvitsee erityistä huolta, tarkkuutta ja hiusten tuntemusta. Hiusten liikakäsittely voi pahimmillaan johtaa hiusten katkeamiseen, joka on joka asiakkaan suurin pelko. Vaalennuksen jälkeen sävytys on erityisen tärkeää, että hius pysyisi vahvana ja kestävänä. Esimerkiksi Milatonilla pystyy tekemään myös glossing palvelun vaalennuksen yhteydessä, joka lisää erityisen paljon kiiltoa ja hempeämmän sävyn. Kiinnostuitko? Milatonin pääkouluttaja vastaa kaikkiin värisarjaan liittyviin kysymyksiin instagramin tai whatsapin kautta.
Alla oleva upea vaalennustyö on @hairbymerisointu käsialaa. Meri Sointu on upea nuori nainen, kenen ura on lähtenyt raketin lailla liikkeelle ahkeran sometyön ja inspiroivien töiden avulla.

Milaton Professional värisarja on blondeihin erikoistunut värisarja.

Hiustenleikkauksiin erikoistunut

Tekniset hiustenleikkaukset ovat vaativia ja siinä pitää ottaa monta asiaa huomioon ennen leikkauksen aloittamista. Kaikille ihmisille ei sovi yksi leikkausmalli ja oikea ammattilainen osaa neuvoa ja katsoa kasvojen muodon sekä hiusten tyypin mukaan, minkälainen leikausmalli olisi asiakkaalle kaikkein sopivin. Leikkaustaito vaatii paljon harjoittelua sekä kouluttautumista. Hiustenleikkauksiin erikoistumalla saat itsellesi varmasti vahvan asiakaskunnan. Tässä muutama upea leikkaustyö @mieli.nita käsialaa. Nita taitaa erityisesti tekniset leikkaukset ja vaalennukset.

Inspiraationtäyteistä syksyä kaikille ! <3