Milaton hiusvärit – Pelkkää positiivista palautetta!

Tästä on nyt reipas 2,5 vuotta, kun yhteiselomme Mila professionalin kanssa alkoi. Pääsimme mukaan mahtavaan tiimiin, jossa asioita tehdään asiakas edellä. Vaikka kyseessä on jo 20-vuotta vanha brändi, se on silti pysynyt modernina ja luovana toimijana.

Juuri tuolloin 2,5 vuotta sitten Mila oli suurimman modernisoinnin kimpussa ja me pääsimme osaltamme kehittämään tuotteita enemmän skandinaaviselle hiukselle sopivaksi. Satoja prototyyppejä ja palavereja, mitä tehdä toisin, mikä toimii ja mitä voidaan vielä parantaa. Uusi Milaton värisarja on aivan huikean hyvä ja myyntituotteista puhumattakaan.

Mila Professional värisarja on kompakti ja suunniteltu skandinaaviselle hiukselle

Milaton värisarja on tehty kompaktiksi, jotta loppukäyttäjän materiaalikulut ja varastonhallinta pysyvät hanskassa ja rahallisesti ei tarvitse sitouttaa satoja, ellei jopa tuhansia euroja. 85 sävyä sisältävä värisarja ja suuret 100ml värituubit ovat juuri passeli määrä, niin sävyjä, kuin kooltakin. 

Me aloitimme maahantuonnin ensin Viroon ja sitten suomalaisina (vaikkakin Virossa asuvina) tuntui luontevalta ottaa heti Suomen markkina myös työn alle. Heleri oli noussut parissa vuodessa Viron yhdeksi tunnetuimmista kampaajista, jonka luokse alkoi olla jo vaikea päästä kysynnän vuoksi. Ja minulla oli parit yrityskaupat takana ja toinen firma kasvatettu siihen pisteeseen, että hiljattainen irtaantuminen alkoi olla mahdollista. 

Virossa 4,5€ maksava Milatonin väri otettiin hyvin vastaan ja saimmekin nopeasti isoja kampaamoita asiakkaiksemme (ehkä osa jopa ajatteli, että Helerin salainen ase onkin Milatonin värit ja on siinä pala totuuttakin, huikean osaamisen rinnalla). Ja pian startin jälkeen aloimmekin rakentamaan Suomen verkkokauppaa ja kuukauden rakentelun jälkeen oli aika avata. Nyt pari kuukautta myöhemmin voimme todeta, että me emme ole ainoat, jotka ovat täysin ihastuneita Milatonin väreihin ja Milan kampaamotuotteisiin.

Yli 100 kampaamoa on ottanut Milan tuotteet myyntiin ja yli 50 kampaamoon on saapunut Milatonin värisarjan aloituspakkaus, ei huono startti! Mutta se mikä yllätti oli, että suomalainen KEHUU ja aivan pyyteettömästi 🙂 Uudet asiakkaamme ovat tulleet hehkuttamaan tuotteita niin sähköpostitse, soittamalla, Facebookissa, kuin Instagramissakin.

Moni on myös miettinyt, voiko 4,5€ 100ml maksava väri olla yhtälaadukas, kuin 10e maksava pienempi 60ml tuubi? Aivan varmasti voi! Meidän kevyt kulurakenteemme mahdollistaa edullisen hinnan ja sellaisena se tullaan pitämäänkin. Työn alla on verkkokoulutukset värisarjaan ja samoiten useita tekniikkakoulutuksia. Verkkokoulutusten etuna on niiden helppous ja taas kerran säästöt. Voit kouluttautua omalta kotisohvaltasi, ilman että mihinkään tarvitsee matkustaa, tai laittaa liikettä kiinni koulutuspäivän vuoksi.

Milatonin hiusvärit ovat matala-ammoniakkisia ja sisältävät jojoba-öljyä, sekä mehiläisvahaa. Jojobaöljy on 100% luonnollista ihme-elixiiriä, jota saadaan maailman aurinkoisimmilla alueilla kasvavan jojobapensaan siemenistä. Jojoba-öljy poistaa rasvoittumista, tekee hiuksista silkkisen pehmeät, kiiltävät ja kosteuttaa hiusta tehokkaasti. Ihmiset ovat käyttäneet tätä monikäyttöistä, mutta harvinaista ja arvokasta öljyä ihon ja hiusten hoitoon jo vuosisatojen ajan. Jojoba-öljy sisältää runsaasti E-vitamiinia.

Mehiläisvaha rauhoittaa ja suojaa hiusta ja päänahkaa. Sen ominaisuuksiin myös lukeutuu vahingoittuneen hiuksen hoitaminen, kosteutus ja ravitseminen. Mehiläiset käyttävät vahaa pesäkennojensa rakennusaineena ja suoja-aineena. Tärkein ominaisuus hiusvärissä on kuitenkin mehiläisvahan suojaavat ja rauhoittavat ominaisuudet. Milatonin värit ovat todella hellävaraisia hiukselle ja päänahalle.

Milatonin värit säilyvät hiuksessa pitkään migropigmenttien ansiosta ja ne omaavat loistavan (100%) harmaanpeittokyvyn. Italialaiset todella osaavat valmistaa laadukkaita hiustuotteita ja Milan tuotteet ovat kaikista testaamistamme parhaat. 

Jos et ole vielä täysin vakuuttunut Milatonin hiusväreistä, niin testaa 35€ maksavalla tutustumispakkauksella värit ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, hyvän ei tarvitse maksaa liikaa! Tutustumispakkaus sisältää 5 väriä, 1 litrasen hapetteen, 250ml shampoon ja 250ml hoitonaamion. 

Tee yritystili TÄSTÄ

Aiemmat blogi kirjoitukset