Usein kysytyt kysymykset

EIKÖ MINUN TARVITSE MAKSAA ALVIA?

Mikäli olette Suomen alvi-rekisterissä, niin teidän EI tarvitse maksaa alvia ollenkaan, kun tilaatte Hairbaselta. Hairbase on suomalaisomisteinen yritys, joka sijaitsee Virossa. Euroopan lakien mukaisesti Eu-maasta toiseen ostettaessa yritysten välillä Alvia ei makseta. Mikäli yrityksesi sijaitsee Virossa, et ole Alvi-rekisterissä tai olet opiskelija, niin silloin hinnoissa on mukana 20% Viron alvi, jonka me tilitämme Viron valtiolle. Monet asiakkaamme ovatkin kiitelleet sijaintiamme ja he saavat tuon alvin heti käyttöönsä, ilman että sitä tarvitsee lainata Valtiolle.

 

MITEN HAIRBASE KAMPAAMOTUKKU ON OTTANUT TURVALLISUUDEN HUOMIOON?

Hairbasen verkkokauppa on suojattu SSL-suojauksella. Joka tarkoittaa sitä, että kaikki asiakkaidemme henkiökohtaiset tiedot ovat turvassa. Ulkopuoliset tahot eivät voi seurata tiedonsiirtoa, joten henkilö- ja yritystietojen antaminen on todella turvallista. Me otamme asiakkaidemme yksityisyyden tosissamme, emmekä tallenna tai säilö asiakkaidemme pankki- ja luottokorttinumeroita.

 

Voit toki tehdä edelleen kauppaa nykyisen kampaamotukkusikin kanssa. Meidän asiakkaamme arvostavat meissä nopeita toimituksia, Alv-vapautta, laadukkaita tuotteita ja erittäin kilpailukykyisiä hintoja. Saamme viikoittain viestejä tyytyväisiltä kampaaja-asiakkailtamme, joiden myynti on noussut satoja euroja kuukaudessa Milan kampaamotuotteiden myyntiinoton jälkeen. Samoiten kampaamoiden vuokratuoli-yrittäjät ovat kertoneet tienaavansa nyt useita satasia enemmän vaihdettuaan värisarjansa laadukkaaseen Italialaiseen Milaton professional värisarjaan. HINTAMME OVAT HYVÄT!

 

ONKO MINUN PAKKO TILATA KOKO VÄRISARJA KERRALLA?

Ei tietenkään, voit kokeilla testipakkauksen hintaan 29e, joka sisältää 5kpl Milaton professional hiusväriä, hapetteen, maskin, shampoon ja hoito-aineen. Voit myös tilata hiusvärisarjoistamme S,M tai L paketin. S-pakettiin kuuluu 25 väriä Milaton professional värisarjasta. M pakettiin 50 väriä ja L paketista löytyykin jo kaikki värisarjan värit.

 

VOINKO TILATA TUOTTEITANNE MYYNTIIN KAMPAAMOONI?
Kyllä voit! Rekisteröidy yritysasiakkaaksi ja näet yritysasiakkaan ostohinnat. Kampaamo-asiakkaamme saavat Milan kampaamotuotteet todella kilpailukykyiseen hintaan ja asiakkaillemme käteen jäävä kate on yli 60%! Aivan, reilua ja kannattavaa, sitä on Hairbasen kampaamotukun asiakkaana olo!

 

ONKO MILATON PROFESSIONAL VÄSISARJASSA HYVÄ HARMAANPEITTOKYKY?
Kyllä. Milaton Professionalin värisarjaan kuuluu kolme erilaista natural värilinjaa. 1.0-10.0 ovat kylmiä natural sävyjä. 4.00-9.00 värit ovat lämpimiä sävyjä, molemmat peittävät hyvin myös harmaantuneita hiuksia ja sitten on myös erikseen erittäin lasimaisille ja harmaille hiuksille, jotka ovat  50-100% harmaat 4000-9000 linja.

 

SOPIIKO MILATON AMMATTILAISVÄRISARJA HERKÄLLE HIUSPOHJALLE?

Kyllä! Milaton värit sisältää mehiläisvahaa joka ja jojobaöljyä jonka ansiosta värit sopii herkällekin iholle. Mehiläisvaha on täysin luonnollinen ainesosa ja se muodostaa suojakerroksen iholle. Mehiläisvaha ja jojobaöljy kosteuttaa, ravitsee, tekee hiuksista vahvat ja antaa lisää hiuksiin kiiltoa.

 

TEETTEKÖ YHTEISTYÖTÄ SOSIAALISEN MEDIAN TAITAJIEN KANSSA, MINULLA OLISI BLOGI, IG TAI MUU TODELLA SUOSITTU KANAVA?

Hairbase hiustukku tekee yhteistyötä valikoiden kauneusalan bloggaajien, insta, fb ja youtube somettajien kanssa. Yhteistyösopimukset katsotaan aina tapauskohtaisesti. Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä, niin otathan meihin yhteyttä sähköpostitse ja mailin otsikkona (Some yhteistyö): info@hairbase.fi