Hairbase kampaamotukun toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

 • Normaalisti tuotteilla ei yrityskaupassa ole säädetty palautusoikeutta, mutta Hairbase tarjoaa tuotteille 7 päivän palautusoikeuden.
 • Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 2 – 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 • Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Kampaamotukku Hairbasen verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@hairbase.fi  tai puhelimitse.
 • Hairbase OÜ ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Hairbase OÜ:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta  Hairbase OÜ:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 2-5 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Hairbase seuraa jatkuvasti toimitusajan toteutumista, keskimäärin toimitusaika Matkahuollon kautta on 2-4 arkipäivää. Käytännössä niin, että Helsinkiin paketit saapuvat seuraavaksi illaksi. Muualle Suomeen 2vrk ja Lappiin 4vrk kuluttua. Tällä hetkellä Hairbase kampaamotukun tilaukset lähtevät Tallinnasta: tiistaina, keskiivikkona ja perjantaina.

2. Toimitustavat

Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen, hinta 6,9€
Tilaus toimitetaan lähimpään Matkahuollon noutopisteen, josta tilauksen voi noutaa, kun Matkahuolto on toimittanut saapumisilmoituksen.

Toimitus yrityksen toimipisteeseen, hinta 12,9€
Tilaus toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen arkisin (ma-pe). Matkahuollon kuriiri ottaa yhteyttä asiakkaaseen ennen toimitusta. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Tilaus on noudettavissa Matkahuollosta saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle, jos sitä ei ole noudettu.

Tilauksen jälkeen sähköpostiin toimitetaan tilausvahvistus sekä linkki, jonka kautta voi kätevästi seurata tilauksen etenemistä.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla on 7 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon Hairbase OÜ:n asiakaspalveluun, asiakaspalvelijamme antavat tarkat ohjeet palautuksen tekemiseen sähköpostin välityksellä

Pyydämme palauttamaan tuotteet osoitteeseen:

Hairbase OÜ
Tartu mnt 56
10115, Tallinn, Estonia

Katso tarkemmat tiedot palautuksista TÄSTÄ

Palautuksen kulut jäävät asiakkaan kannettavaksi, otamme kuitenkin oikeuden tapauskohtaisesti osallistua kuluihin pätevän palautussyyn sattuessa.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
 • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään kahdeksan (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@hairbase.fi tai soittamaan

5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@hairbase.fi tai soittamalla . Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Hairbasen kampaamotukku pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

6. Maksutavat

Lasku: Lasku lähetetään laskutuspalvelun kumppanimme Finvoicer Oy toimesta.

 • Tarkoitettu yrityksille Suomessa
 • Kertaostos maks. 2000 €
 • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa 14 päivää
 • Ostaja vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua.
 • Laskutuslisä ostajalle 4,95 €
 • Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi.

Hairbasen kampaamotukussa käytössä seuraavat maksutavat:


Verkkomaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

 • Maksaessasi verkkopankissa, tilauksesi loppusumma veloitetaan heti tililtäsi.
 • Yrityslaskulla 14vrk maksuaikaa! 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Finvoicer Group Oyy. Palvelu on Finvoicer Group Oy:n (y-tunnus 2272745-4) ylläpitämä. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

7. Yhteystiedot

Hairbase OÜ

Puh. 040 3626 725

sähköposti: info@hairbase.fi