Tietoa Hairbase OÜ kampaamotukusta

Hairbase OÜ on kauneudenalan ammattilainen, joka on erikoistunut hius- ja kampaamoalan tuotteisiin. Tarjoamme kampaamo-yrittäjille todella laadukkaita italialaisia kampaamotuotteita käytettäväksi ja myytäväksi kampaamoissaan. Hinnoittelumme on todella kilpailukykyistä ja tarjoammekin kampaamotuotteita myyville asiakkaillemme yli 60% katteen heidän ottaessa kampaamotuotteet meidän kauttamme, reilua, eikö?

Hairbase OÜ on kahden suomalaisen ammattilaisen perustama hiusalan yritys, jonka päätoimipaikka on Virossa. Virossa siksi, että olemme asuneet viimiset 5 vuotta täällä kauneuden mekassa. Ja on Virossa toimimisessa sekin hyöty, että alvi-rekisteröidyt yrittäjä-asiakkaamme eivät maksa lainkaan alvia ostoksistaan!

Hairbase tarjoaa asiakkailleen kattavan tietopankin, joka sisältää koulutukset tuotteisiin, myyntikoulutuksen ja paljon hyviä vinkkejä käytettäväksi. Hairbasen tiimissä on hiusalan ammattilaisia, jotka ovat koluneet liki kaikki mahdolliset koulutukset, joita hiusala tarjoaa. Myymämme kampaamotuotteet olemme itse testanneet käytössä kahden vuoden ajan ja voimmekin taata, että ne ovat varmasti laadukkaita ja erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.

 

Hairbase OÜ
Tatari 58
10134, Tallinn
Y-tunnus: 14545223
VAT: EE102091632

Yhteystiedot:
info@hairbase.fi

Hairbasen kampaamotukun tuotteiden sekä värien asiantuntija:
info@hairbase.fi