Suojaus ja turvallisuus Hairbasella

Hairbase ottaa asiakkaidensa turvallisuuden ja yhteystietojen suojauksen vakavasti. Meidän sivustomme on 99% turvallisempi, kuin keskimääräisessä nettikaupassa koko maailmanlaajuisesti. Olemme panostaneet huomattavasti resursseja turvataksemme asiakkaillemme turvallisen ostotapahtuman sivulle saapumisesta aina maksamiseen saakka. Kaikki asiakkaidemme tiedot ovat suojattu alusta loppuun SSL-suojauksella ja vielä erillisellä serverin suojauksella, voit olla huoletta tilatessasi kampaamotukku Hairbaselta, tietosi eivät lähde mihinkään sivustoltamme.

SSL-suojauksesta sivustolla kertoo verkko-osoitteen edessä oleva vihreä lukko, muistathan aina internetissä shoppaillessasi katsoa, että sivustolta löytyy tämä lukko, se on takuu turvallisesta sivustosta.

Lue lisää SSL-suojauksesta viestintäviraston sivuilta

Verkkopankkimaksujen kumppanimme on suomalainen Checkout Finland Oy, joka on Suomen suurin verkkomaksutapojen tarjoaja ja omaa samat turvallisuuden ja suojauksen tasot, kuin Hairbasen sivustokin. Lisätietoa Checkoutin maksutavoista, Checkoutin kotisivuilta

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä turvallisuuteen ja sivuston suojaukseen liittyen, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin. Hairbase kampaamotukku on varmasti turvallinen ja hyvin suojattu ostopaikka.