Milaton hiusvärit

Milaton professional hiusvärit ovat kampaamo-ammattilaisen ykkösvalinta. Laadukkaat italialaiset hiusvärit Milaton Professionalilta. Milaton ammattilaisvärisarja on kompakti värisarja sisältäen 96kpl värejä ja mikropigmenttien ansiosta väri säilyy todella pitkään. Matalan ammoniakkipitoisuuden ansiosta hiukset säilyvät kiiltävinä ja terveinä pitkään ja Milan hiusvärit ovat hellävaraisia hiuspohjalle ja hiukselle. Milaton Professional värisarjan värit sisältävät mehiläisvahaa ja jojoba-öljyä, jotka tekevät lopputuloksesta intensiivisen ja kiiltävän. Kompaktin värisarjan ansiosta et tarvitse niin paljon värivarastoa ja säästät selvää rahaa! Milan ammattilaisvärisarjan värit tulevat 100ml koossa ja ovat hinnoittelultaan todella kilpailukykyisiä. Milaton professional värit omaavat loistavan harmaanpeittokyvyn. Värisarja on valmistettu Italiassa. Milaton professional hiusvärit soveltuvat uuden 1,9% hapetteen ansiosta myös kevytväreiksi!

TEE TILAUS NOPEAMMIN UUDELLA TILAUSSIVULLA

Aktiiviset ainesosat

Jojobaöljy – Pehmentää ja kosteuttaa hiusta tehokkaasti, säilyttäen hiuksen elastisuuden.

Mehiläisvaha – Kosteuttaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta värjäyksen aikana. Mehiläisvahan ansiosta hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja tärkeimpänä ominaisuutena mehiläisvaha suojaa hiusta ja päänahkaa tehokkaasti värjäyksen aikana. Ei enää kirveleviä päänahkoja!

Tulikukka (Verbascum densiflorum) – Tulikukan eteerinen öljy sisältää flavonoideja ja antioksidantteja. Öljy rauhoittaa päänahkaa värjäyksen ajan ja vahvistaa hiuksia, sekä tekee niistä terveemmät ja kiiltävät.

Milaton Professional värisarjan numerointi:

10. Platinum blonde

9. Very light blonde

8. Light Blonde

7. Blonde

6. Dark blonde

5. Light brown

4. Brown

3. Dark brown

1. Black

0 – Natural

1 – Ash

2 – Beige

3 – Golden

4 – Copper

5 – Red

6 – Mahogany

7 – Pearl/Violet

8 – Opalescent

Milaton värisarjan numeroiden lukeminen

Jokaisella sävyllä ensimmäinen numero merkitsee hiuksen väritasoa, toinen numero ensisijaisen alavärin ja kolmas numero toissijaisen alavärin.

Esimerkiksi 9.21 sävy Milatonin värikartassa:

9: Indikoi erittäin vaaleaa blondia.

2: Indikoi ensisijaista pääväriä, eli tässä tapauksessa beigeä.

1: Indikoi toissijaista alaväriä (vivahdetta), joka tässä tapauksessa on tuhka.

9:21 = Erittäin vaalea beige tuhka blondi

Sekoittaminen Milaton värisarjalla

Milaton värisarjalla sekoitetaan Milaqua professional hapetteen kanssa tasavertaisin osin (1:1 suhde).

Vinkkejä:

Super natural: Sekoita vain ja ainoastaan Milaqua 9% hapetteen kanssa 1:1 suhteella.

Highlifting: Sekoita ultrablondit Milaqua 9% tai 12% hapetteen kanssa 1:1,5 suhteella.

Valmista värimassa ei-metallisessa sekoitusastiassa, sekoita väri ja hapete hyvin keskenään. Sekoittamisen jälkeen värimassa tulee käyttää välittömästi.

Harmaanpeitto Milaton värisarjalla

Milaton värisarjasta löytyy myös 100% harmaanpeitto, kiitos erityisesti harmaille suunnitelluile natural sarjan sävyille. Natural classic sävyt – 50% harmaisiin asti ja Supernatural sävyt – aina 100% harmaanpeittoon asti.

Sekoita Natural sarjan sävyt Milaqua hapete 6% tai 9% kanssa 1:1 suhteella. Supernatural sarjan sävyt 9% hapetteen kanssa 1:1 suhteella.

Sävy-Sävyyn värjääminen Milatonilla

Sävy-sävyyn värjääminen Milatonilla syventää luonnollisen hiuksen omaa sävyä, kosmeettisten pigmenttien ansiosta. Värjätty sävy ei korostu hiuksesta, mutta syventää hiusten värisyvyyttä ja kiiltoa. Kun olet määrittänyt asiakkaasi nykyisen sävyn, lisää Milatonin hiusväriä, joka on samalla väritasolla. Esimerkiksi taso 7 hiukseen tulisi tässä tapauksessa laittaa hiusväriä, joka alkaa numerolla 7. Sekoita Milaqua 3% hapetteen kanssa, käyttäen 1:1 suhdetta.

Kevytvärjääminen Milatonin ammattilaisväreillä

Viimenkin sarjaan tuli huikea uudistus, kun 1,9% hapete tuli saataville. Kun teet kevytvärjäyksiä Milatonin sarjalla, käytä aina 1,9% hapetetta suhteella 1:2 tai 1:3.

Superblond sävyt ja sininen corrector

Superblond sarjan sävyt sopivat täydellisesti korostamaan luonnollisten hiusten sävyä, jopa 4-5 astetta. Suosittelemme superblond sarjaa käytettäväksi pohjien 7-8 tummuusasteiden kanssa. Sekoita superblondit ainoastaan 9% ja 12% hapetteiden kanssa 1:2 suhteella. Suositeltu vaikutusaika on 50 minuuttia, mutta mikäli saavutettu sävy ei vastaa odotuksia, voit jatkaa vaikutusaikaa aina 60 minuuttiin saakka. Superblond sarja ei sovellu harmaidenpeittoon.

Sininen correctori on suunniteltu eliminoimaan ei-haluttuja oransseja vivahteita värjätessä.

Milaton hiusvärien vaikutusajat

HAPETE

1,9%

3%

6%

9%

12%

VÄRJÄYS

Kevytväri

Sävy-sävyyn

1-2 sävyä

2-3 sävyä

3-4 sävyä

VAIKUTUSAIKA

15min

30min

35min

40min

50min

Värjäyksen jälkeen

HUOM! Jotta hiusväri säilyisi mahdollisimman pitkään, pese hiukset välittömästi värjäyksen jälkeen Acidifying post-treatment professional lotionilla. Acidifying post treatment tasottaa hiuksen ph-arvon värjäyksen jälkeen ja sulkee hiuksen suomukerroksen lukittamalla värin, sekä antaa kiiltoa ja elinvoimaa hiuksille. Tämän hoidon ansiosta väri pysyy huomattavasti pidempään hiuksessa.