Laatu Hairbasen kampaamotukussa

Laatutakuu jonka lupaamme, on pitää vain ja ainoastaan meidän ammattilaistiimimme testaamia ja varmasti laadukkaita tuotteita valikoimissamme. Oman maahantuontimme ja loistavien yhteistyökumppanisopimuksiemme ansiosta voimme tarjota aina tuoreita, korkealaatuisia ja ammattikäyttöön soveltuvia tuotteita todella edulliseen hintaan. Meidän asiakkaillemme tarjoamamme kampaamoiden myyntituotteet omaavat kampaamo-alalle todella korkean myyntikatteen ja asiakkaamme tienaavat muiden tukkujen asiakkaisiin verrattuna HUOMATTAVASTI ENEMMÄN!

Tarkastamme jokaisen meille saapuneen tuote-erän huolella, mikäli toimituksessa on vahingoittuneita tuotteita, ne hävitetään. Varastointisopimuksemme olemme ottaneet yhdeltä Viron suurimmalta ja laadukkaimmalta toimijalta, joka on erikoistunut kosmetiikka ja kemianalan tuotteiden käsittelyyn ja varastointiin. Näin voimme varmistua tuotteiden laadukkaasta ja oikeaoppisesta säilönnästä. Varastotilat ovat valosuojatut ja näin ollen pidentävät tuotteiden säilyvyyttä. Tuotteet ovat aina alkuperäispakkauksissaan ja avaamattomia asiakkaalle saapuessaan.

Hairbase kampaamotukku on laadukas kumppani kampaamoille, tarjoten edulliset ja laadukkaat kampaamon myyntituotteet, hiusvärit ja tarvikkeet.