HENGITYSSUOJAIMET TUKKUHINTAAN

Hairbase jälleenmyy laadukkaita Viron terveysviraston hyväksimiä hengityssuojaimia  Teemme yhteistyötä suuren Kiinalaisen tehtaan kanssa, joka on jo vuosia valmistanut sairaalakäyttöön soveltuvia suojaimia ja laitteita. Suu- ja nenäsuojukset suodattavat vähintään 98% bakteereista. (BFE > 98%). Suojamaskit ovat CE-hyväksyttyjä ja niitä myydän apteekeissa ympäri Viron. Yksi laatikko pitää sisällään 50kpl laadukkaita kirurgisia suojamaskeja. Maskeissa on todella miellyttävät paperiset korvalenkit, jotka eivät paina ja purista, kuten perinteiset kuminauhalenkit. Maski asettuu tiiviisti kasvoille ja sen läpi on helppo hengittää. 

Kirurgiset maskit 3ply

⊕ 3-kerroksiset
⊕ Suodatusteho BFE > 98%
⊕ EN 14683 Type 1
⊕ CE

Tilausehdot

⊕ Minimitilaus 5000kpl (100 laatikkoa)
⊕ Saatavilla heti Viron varastosta 450 000kpl (lisää saapuu viikoittain)
⊕ Myös suuremmat tilaukset toteutettavissa viikon varo-ajalla
⊕ Hinnat alk. 0,60€/kpl
⊕ Virosta tilatessa ALV 0% yritysten välillä

Ota yhteyttä joko puhelimitse, tai sähköposti välityksellä:
Sami p. 050 4145 182
Sähköp. info(a)hairbase.fi

Saatavilla myös CE-hyväksyttyjä FFP2 KN95 maskeja hintaan 3,45€/kpl, minimitilaus 1000kpl

ESALOES ALOEGEELI TAPPAA TEHOKKAASTI BAKTEERIT

Hairbase jälleenmyy laadukasta Esaloes käsigeeliä, joka sisältää 70% alkoholia. Monesti käsigeelit kuivattavat ja aiheuttavat ihon halkeilua. Esaloes geelin kanssa tätä ongelmaa ei ole. Geeli sisältää meksikolaista aloe veraa, joka kosteuttaa tehokkaasti. Aloevera on kauneusalalla tunnettu kosteuttaja, jota on jo vuosia käytetty palovammojen ja arpien hoidossa. Käsigeelissä käytetty meksikolainen aloe vera jättää kädet silkkisen pehmeiksi, alkoholin tuhotessa bakteerit. Aloeverassa on runsaasti B- ja C vitamiineja, biotiinia, foolihappoa, sekä betakaroteenia. 

Sitruunaruoho-uute antaa geelille raikkaan tuoksun, sekä samalla parantaa ja lievittää ärsytystä. Lisäksi sitruunaruoholla on desinfioiva vaikutus. Sitruunaruoho-uute stimuloi verenkiertoa, vähentää turvotusta ja lämmittää. 

Saatavilla olevat pakkauskoot: 130ml, 5000ml ja 1000l

Mikäli haluat itse pullottaa ja myydä tuotetta, kysy myös tarjous tyhjistä pulloista.

Esaloes antibakteerinen geeli on rekisteröity tuote EU:ssa ja se on todettu biosideksi tuotteeksi, koko EU:n alueella. 

Lisenssinumero: 0751 / TP /202

Käyttö-ohje:
1. Levitä tuotetta käsille
2. Hankaa n. 30 sekuntia
3. Älä huuhtele

HINTA ALK. 0,44€/100ML
Saatavilla suomenkielisillä etiketeillä

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN
Sami p. 050  4145 182
Email. info(a)hairbase.fi

 

 

HENGITYSSUOJAIMET JA KÄSIGEELI TUKKUHINTAAN

Hairbase jälleenmyy laadukkaita hengityssuojaimia ja käsigeeliä tukkuhinnoin. Teemme yhteistyötä suuren Kiinalaisen tehtaan kanssa, joka on jo vuosia valmistanut sairaalakäyttöön soveltuvia suojaimia ja laitteita. Jälleenmyymämme kirurgiset maskit on hyväksytty Viron terveysviraston toimesta. Suu- ja nenäsuojukset suodattavat vähintään 98% bakteereista. (BFE > 98%). Suojamaskit ovat CE-hyväksyttyjä ja niitä myydän apteekeissa ympäri Viron.