PURE STRAIGHT

PÖRRÖISISTÄ JA KIHAROISTA SILEÄKSI JA SUORAKSI

Pure Straight -suoristuskäsittely on ihanteellinen ratkaisu heille, jotka haluavat muuttaa hiuksensa pörröisistä, kiharoista, laineikkaista ja kapinallisista suoriksi ja silkkisiksi pitkäkestoisen suoristushoidon avulla. Vahvistaa ja pehmentää hiuskuitua. Se antaa kuiville ja vaurioituneille hiuksille täyteläisyyttä, kosteutusta, pehmeyttä ja elinvoimaa, jotta ne olisivat näkyvästi kiiltävät, kestävämmät ja kimmoisammat. Käsittelyn jälkeen hiukset ovat vihdoin kesytetyt, sileät ja silkkiset pitkäksi aikaa.

Pure Straight -suoristuskäsittely sopii kaikille hiustyypeille, ja sen tarkoituksena on muuttaa kiharat, laineikkaat, pörröiset ja rauhattomat hiukset sileiksi, pehmeiksi ja silkkisiksi. Luonnonkiharat tai laineikkaat: Niille, jotka haluavat muuttaa tyyliään ja muuttaa kiharasta suoraksi. Suoristuskäsittelyn jälkeen hiuksista tulee terveet, sileät ja pehmeät. | Pörröiset ja karvaiset: Kosteuden vaikutuksesta hiukset paisuvat, mikä pilaa kampauksen ulkonäön. Suoristushoito poistaa ei-toivotun pörröisyyden ja kesyttää kurittomat hiukset. | Vaalennetut tai kemiallisesti käsitellyt hiukset: Voimakkaasti käsitellyillä hiuksilla on taipumus haurastua. Hiusten kuiva ja huokoinen pinta imee itseensä kosteutta, mikä pilaa hiuskokonaisuuden ja aiheuttaa hiusten pörrööntymisen. Pure Straight sulkee hiuspinnan ja tekee hiuksista terveet, kimmoisat ja kosteudenkestävät.

PITKÄKESTOINEN SILOTTAVA VAIKUTUS
Käsittelyn jälkeen hiukset muuttuvat näkyvästi, kiharoista ja pörröisistä sileiksi ja silkkisiksi.

POISTAA PÖRRÖISYYTTÄ
Hoito sulkee hiuksen pintakerroksen, suojaa hiuksia kosteudelta ja estää pörröisyyden paluun jopa erittäin kosteina päivinä.

KESYTTÄÄ JA PARANTAA KAMMATTAVUUTTA
Pörröiset ja karheat hiukset kesyyntyvät näkyvästi, mikä mahdollistaa maksimaalisen kammattavuuden ja lyhentää muotoiluaikaa myös myöhemmissä pesukerroissa.

ANTAA HIUKSILLE RAKENNETTA
Hoitokäsittely luo hiuksiin suojaavan kerroksen, joka vahvistaa hiusten rakennetta, antaa hiuksille kimmoisuutta ja ehkäisee niiden katkeilemista.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT

GLYOXYLIC ACID
Pure Straight Active -geelissä oleva suoristava aine on glyoksyylihappo. Vaikuttaa syvästi yhdessä hiusten aminohappojen kanssa murtaen hiusten proteiinirakenteessa olevat disulfidisidokset ja luoden uusia disulfidisidoksia, jotka muodostavat pidennetyn ja sileän muodon. Korkealla lämpötilalla käytetty hiusten suoristusrauta kiinnittää saavutetun lopputuloksen

MACADAMIA-ÖLJY
Australialaisen arvokkaan kasvin siemenistä kylmäpuristamalla saatu Macadamia-öljy sisältää runsaasti kosteuttavia, uudistavia ja elastisuutta lisääviä aineita, kuten oleiinihappoa, palmitoleiinihappoa, linolihappoa ja E-vitamiinia, ja se on täydellinen hiusten kunnon ja ulkonäön parantamiseen. Vähentää pörröisyyttä, ravitsee kuivia ja hauraita hiuksia ja estää hiusten katkeilua ja halkeilua. Lopputulos: pehmeät, kosteutetut ja kiiltävät hiukset.

SOIJAPROTEIINI
Soijassa on runsaasti proteiinia, rasvoja ja E-vitamiinia. Se on antioksidanttinen, hoitava ja suojaava. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta sitä on käytetty jo antiikin ajoista lähtien hiustenhoidossa. Se silottaa hiussuomuja ja auttaa palauttamaan hiuskuidun pinnan. Sen ansiosta hiukset ovat kimmoisammat, helpommin käsiteltävät ja helposti kammattavat, ja ne saavat pitkäkestoisen kiillon ja muodon.

KOTIHOITO

Varmistaaksesi, että suoristuskäsittely kestäisi mahdollisimman pitkään, on tärkeää, että huolehdit hiuksistasi oikeilla hoitotuotteilla. Ilman oikeanlaista hoitoa ja hoidon jälkeen tarkoitettuja tuotteita, hiukset menettävät nopeasti suoristusprosessista saamansa hyödyt.

ENSIMMÄISEN 72 TUNNIN AIKANA
Älä pese hiuksia 72 tuntiin hoidon jälkeen. Vältä oleskelua liian kosteissa ympäristöissä. Älä käytä kuumia hiustenkuivaajia- kihartimia ja suoristusrautoja. Älä laita hiuksia hiuksiasi poninhäntään, letityksiin tai muihin kampauksiin. Älä käytä muotoilutuotteita.

AINA
Käytä aina Pure Straight -tuotteita jotka on suunniteltu erityisesti säilyttämään suoristuskäsittelyä pitkään. Suojaa hiukset kosteudelta. Pese hiukset välittömästi sen jälkeen kun olet joutunut kosketuksiin meriveden tai kloorin kanssa.

PURE STRAIGHT POST • TREATMENT SHAMPOO

Hellävarainen puhdistus

Erityinen shampoo Pure Straight- hoidon ylläpitoon, joka sisältää soijaproteiineja ja makadamiaöljyä pitkäkestoisen silkkisen sileän hiuksen saavuttamiseksi. Koostumus ei sisällä sulfaatteja, puhdistaa hiukset hellävaraisesti vahingoittamatta suoristuskäsittelyä. Hapan pH palauttaa hiusten normaalin luonnollisen PH-arvon, jonka ansiosta hiukset tuntuvat pehmeiltä ja erittäin kevyiltä.

pH 4.5 – 5.5

Kostuta hiukset haalealla vedellä. Levitä shampoo tasaisesti ja vaahdota huolellisesti. Huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa.

Sulfaatit ovat molekyylejä, “anionisia” pinta-aktiivisia aineita eli sellaisia aineita, jotka vaahdottamalla ja emulgoimalla poistavat rasvaisia aineita hiusten pinnalta. Pure Straight shampoo ei sisällä näitä pinta-aktiivisia aineita. jotta se ei poistaisi suoristuskäsittelyn luomaa suojakerrosta.

Näin hoito pysyy aktiivisena pidempään!

PURE STRAIGHT POST • TREATMENT MASK

Ravitsee ja suojaa.

Soijaproteiineja ja makadamiaöljyä sisältävä kesyttävä naamio, joka on tarkoitettu Pure Straight -käsittelyn ylläpitoon. Sen happaman pH:n ansiosta se sulkee hiuspinnan suojaten sitä kosteudelta ja jättää hiukset sileiksi, kesyiksi, silkkisiksi ja kiiltäviksi.

pH 2.0 – 3.0

Kuivaa hiukset pyyhkeellä ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. Levitä naamio koko pituuteen. Jaa hiukset osioihin, tasaisemman levittyvyyden takaamiseksi. Levitä maski koko pituuteen. Jaa hiukset osioihin, jotta levitys olisi helpompi. Hiero naamio varovasti hiuksiin, jotta se imeytyisi tehokkaasti hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja kampaa läpi. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

TUOKSU

TOP – ORIENTAL
bergamotti, litsi, vadelma
Tuoksu avautuu bergamotin kuohuvalla tuoksulla, johon yhdistyvät hedelmäiset litsin ja vadelman vivahteet.

HEART – FLORAL
iiris, jasmiini, lootuskukka
Sydämessä vallitsee räjähdysmäinen kukkaisten sävyjen yhdistelmä, jossa on iiristä, jasmiinia ja lootuskukkaa.

BASE – CHYPRE
setripuu, vanilja, valkoinen myski.
Pohjatuoksu lämpenee pehmeällä, puumaisella setripuun tuoksulla, itämaisella vaniljan tuoksulla ja lumoavalla valkoisen myskin tuoksulla.